Coenen Fysiotherapie VOF

Phonebook Riethoven
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
De Berkenheg 33 Kaart
Plaats
5561 CA  Route Riethoven
Telefoon
040 207 6620
E-Mail
info@coenenfysiotherapie.nl
Website
Menu
www.beweegmij.nl

Informatie

Aandacht voor de mens in beweging. Coenen Fysiotherapie heeft al 30 jaar een werkwijze waarbij er aandacht is voor de gehele mens en zijn naaste omgeving. Dit blijkt ook uit onze slogan ‘Aandacht voor de mens in beweging’. Wij kijken verder dan alleen de lichamelijke klachten waarmee mensen bij ons komen. Samenwerken met andere disciplines is voor ons een vanzelfsprekendheid als dit de cliënt ten goede komt. Wij vinden het belangrijk dat we mensen handvatten kunnen geven om de eigen regie, zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten of te behouden. Specialisaties: ouderenfysiotherapie, psychosomatiek, neulrologische patiënten, psychomotorische therapie en oncologie. Naast de tak fysiotherapie werkt Coenenfysiotherapie VOF met het bedrijfsonderdeel BeweegMij. Dit richt zich op het vergroten van de zelfeffectiviteit, zelfwaardering en zelfregulering. Dit wordt gedaan door dingen te ervaren, te oefenen, te leren en reflecteren binnen beweegactiviteiten. BeweegMij biedt psychomotorische therapie, bewegingsagogie en beweeggroepen aan. Voor meer informatie zie: www.beweegmij.nl of kijk op www.facebook.com/BeweegmijCoenenfysiotherapie/

Coenen Fysiotherapie VOF is gevestigd op De Berkenheg 33 . Het volgende wordt aangeboden: Phonebook In Riethoven zijn er 1 andere Phonebook. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Begane grond, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Bewegingstherapie, Ontspanningstherapie, Oefentherapie, Groepsfysiotherapie, Massagetherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Rugtraining / Rugscholing, Bekkenbodemtherapie, Revalidatie, Thuiszorgfysiotherapie, Geriatrische fysiotherapie, Hydrotherapie, Bedrijfspraktijk, Bezoek aan huis, Psychomotorische Therapie, Psychomotorische therapie, Oncologische fysiotherapie, Neurologie, PMT, Jeugdzorg.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Coenen Fysiotherapie VOF

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Invoice

Categorieën

Phonebook
0402076620 040-207-6620 +31402076620

Kaart De Berkenheg 33

Loading map...